Om oss

Entreprenør Magnar Sivertsen AS ble etablert som et enkeltpersonsforetak i 1978

Firma består i dag av ca 40 ansatte som i hovedsak jobber inne Grunn og Betong-arbeider. Vi jobber da i hovedsak med utførelses entrepriser men i tillegg har vi noen oppdrag innen andre kontraktsformer som TUE, TE og Samspill.

Vi har nedslagsfelt i Bergen og Omegn samt Hol Kommune da med Geilo og Ustaoset som de områdene vi har vært mest.

I 2020 gjorde vi en strategisk endring ved å flytte all produksjon inn i Entreprenør Sivertsen AS. All aktivitet i Rexir Bygg As ble avviklet og selskapet er nå kun ett holding selskap. Selskapet bytter også navn til VE Bygg AS. Hindenes Unneland og Juvik AS fusjonerte inn til Sivertsen i november 2020. 

Vi er alle inne i tøffe tider men vi er godt etablert i markedet og har mange spennende prosjekter på gang det nærmeste året og årene etter det.

Sivertsen er kommet for å bli og ønsker å vokse stabilt til å bli en aktør som kan ta på seg hvilken som helst prosjekter

 

Kompetanse og medlemskap

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål angående våre tjenester, ta gjerne kontakt. Vi svarer på dine spørsmål så fort vi kan, og kommer gjerne innom ditt prosjekt for en uforpliktende befaring.

© 2021 Entreprenør Magnar Sivertsen AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram