Tjenester

Entreprenør Magnar Sivertsen AS utfører alle tjenester innen entreprenørbransjen

Vi er en solid aktør innen grunn- og betong, og har lang erfaring innen dette. Vi tar større oppdrag i Bergen og omegn, og har svært gode referanser. Les gjerne mer om våre entreprenørtjenester under.

Betongarbeid

Entreprenør Magnar Sivertsen AS utfører alle typer betongarbeider. Eksempel forrettningsbygg/næringsbygg, leilighetsbygg/boliger, skoler/kommunale bygg.

Veibygging

Vi utfører infrastrukturarbeid for byggefelt, utvidelse av vei/fortau og noe arbeid på fylkesveier. Vi kan også være behjelpelige med å bygge grusveier til og fra hytter og bolighus.

Rivning

Entreprenør Magnar Sivertsen AS utfører rivningsoppdrag innen rivning av bygninger. Dette kan eksempelvis være rivning av eneboliger, tomannsboliger, garasjer, mindre lagerbygg og fritidsboliger. Alle rivingsprosjekter utføres med forsiktighet, og med sikkerhet som førsteprioritet.

Sprengning

Entreprenør Magnar Sivertsen AS utfører tjenester innen sprenging. Vi tar både mindre oppdrag, som sprengning av garasjetomter, og større oppdrag, som sprengning av industriområder og parkeringsplasser. Sikkerheten står i fokus, og alle sprengningsoppdrag utfører i tråd med lover og regler satt for denne type arbeid. Vår moderne maskinpark gjør det mulig å holde høy kvalitet på alle oppdrag.

Graving

Entreprenør Magnar Sivertsen AS utfører alt innen grunnarbeid og graving. Vi tilbyr planering av alle typer tomter og drenering rundt grunnmurer. Vi graver også grøfter for legging av vann- og avløpsrør.

Massetransport

Entreprenør Magnar Sivertsen AS utfører både salg og transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Vi kan tilby konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål angående våre tjenester, ta gjerne kontakt. Vi svarer på dine spørsmål så fort vi kan, og kommer gjerne innom ditt prosjekt for en uforpliktende befaring.

© 2021 Entreprenør Magnar Sivertsen AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram